Hur skapar jag ett dokument i appen?

Senast uppdaterad: 2023-05-29 14:09

Skapa ett dokument i appen

• Gå in i appen och leta upp den mappen du vill skapa ditt dokument i.
  • Klicka på adminknappen.
  • Välj NYTT +.
  • Välj Dokument.

• Ge dokumentet ett namn, till höger under Filnamn.
  • Sätt en person som tagit fram dokumentet.
  • Status Publicerad om du vill att den ska vara publicerad. OM du jobbar med ditt dokument en längre tid kan du göra detta sist.
  • Om du vill att man ska behöva signera dokumentet välj Ja på Kräver signering.
  • Spara, klart.

Bifoga filer och bilder

Om du vill bifoga bilder eller filer i ditt dokument väljer du dessa till vänster. DU måste klicka på dessa för att de ska hamna i dokumentet. De kommer hamna där pekaren är.