Skicka ut välkomst-SMS till användare

Senast uppdaterad: 2023-06-13 09:52

Skicka ut välkomst-SMS till användare

• Gå till /Envodium/SMS genom att klicka på Adminknappen när du är i appen.
  • Välj en eller flera grupper att skicka ut till i gruppträdet.
  • Klicka på Visa mottagare

Om du vill kan du klicka på visa mottagare igen och ta bort personer.

OBS!!!

Om du ska skicka ut välkomst-SMS klicka i rutan Skicka endast till användare som aldrig loggat in. Om du missar detta steg kommer användare som redan loggat in få nya lösenord.

• Välj Välkomstmall
  • Kontrollera igen så att rutan skicka endast till användare som aldrig loggat in är bockad.
  • Klicka på Skicka SMS till valda mottagare