Dynamisk meny - En översikt

Senast uppdaterad: 2023-03-16 16:32

Dynamisk meny

I er APP är hela menyn dynamisk. Det innebär att ni kan ändra menyn precis så som ni vill ha den. Behöver ni länka till något kan ni göra det både internt och externt.

Vita rader är publicerade menyval och röda rader är menyval som inte syns i appen.

En standard meny brukar bestå av:

• Hem - Nyhetsflödet
  • HR - En mappstuktur för HR-relaterad information och formulär. Ledighetsansökan, sjukanmälan etc
  • KMA - En mappstuktur för KMA-relaterad information och formulär, Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö. Avvikelsehantering, tillbud, olyckor, skyddsronder mm.
  • Skapa ärende eller Formulär - Förekommer i vissa appar att man har Formulär i en egen del
  • Meddelande - En chatfunktion
  • Min anställning - Info som rör den inloggade medarbetaren. Inställningar, mina ledigheter mina dokument osv.
  • Mina ärenden - En mapp med mina tilldelade ärenden, eller ärenden som jag själv skapat. Ledighetssanökningar, felrapporter, avvikelser jag skickat in osv.
  • Kontakt - En telefonbok