Ändra en användares rättigheter

Senast uppdaterad: 2023-03-17 15:45

Gå till ENVODIUM/Användare/Förnamn Efternamn/Grupper

Läsrättigheter

Här ställer du in vad användaren ska se i appen. Klicka i de grupper den ska tillhöra. Om man är med i gruppen X så ser man t ex nyheter som postas mot gruppen X. Man ser också mappar och formulär som har läsrättigheten X.

Skrivrättigheter

Här ställer man in om en person ska ha skrivrättigheter i appen. Klickar du i gruppen Y så kommer en knapp tändas i nyhetsflödet i appen så att personen kan skapa inlägg mot de grupper den har skrivrättigheter mot, i det här fallet gruppen Y.