Glömt lösenord

Senast uppdaterad: 2023-03-17 15:44

Om någon har glömt sitt lösenord finns det en knapp som heter "Skicka nytt lösenord" på inloggningsskärmen för appen. Men man måste klicka förbi steget Användarnamn för att denna ska dyka upp.

Man kan också som huvudadministratör byta lösenord om man går in på: ENVODIUM/användare/Förnamn Efternamn/Byt Lösenord.

Om du sätter en 1a i rutan för Måste byta lösenord så kan du sätta ett lätt lösenord som användaren sen måste byta.