Att skicka in en ledighetsansökan

Senast uppdaterad: 2023-05-29 13:52

I din app kan du ha ett formulär för ansökan av ledigheter.

Eftersom appen är väldigt flexibel kan det finna avvikelser i just din app.

Oftast hittar medarbetaren ledighetsansökan under antingen /Formulär eller under /Min anställning.

För att ansöka om ledigt fyller man i formuläret och skickar in. I vissa appar kan man behöva välja mottagare först. I de fallen är det tanken att man ska välja t ex sin närmsta chef.

När chefen eller handläggaren av ledigheten har antingen godkänt den eller nekat den kommer medarbetaren få en push-notis om detta.

Medarbetaren kan hitta sina ledigheter under /Min anställning/Mina ledigheter.