Uppdatera en användares information

Senast uppdaterad: 2023-03-17 15:44

För att uppdatera en användare så måste du vara Huvudadministratör.

Gå in på den användare du vill uppdatera genom att gå till: ENVODIUM/Användare/Förnamn Efternamn.

?

Infomation

?Fliken information består som standard utav:

1. E-mail / Användarnamn
  2. Förnamn
  3. Efternamn
  4. Telefon
  5. Mobil
  6. RestoreKey
  7. Titel
  8. Deviceid
  9. Platform
  10. Måste byta lösenord
  11. Dölj e-post
  12. Epost-Extra
  13. Beskrivning
  14. SMS
  15. AnstNr
  16. Lang
  17. Personnummer

?

Grupper

Eller rättigheter som man också kan säga. Här ställer du in vilka grupper en person ska tillhöra. En grupp kan t ex avgöra vilken logga som visas i appen, men gruppen kan också användas till att rikta information till en grupp användare genom att man postar en nyhet mot en specifik grupp.

Läsrättigheter

Här anger du villka läsrättigheter en användare ska ha i appen.

Skrivrättigheter

Här anger du villka skrivrättigheter en användare ska ha. Skrivrättigheter sätter man för olika typer av Administratörer. De som bara ska ha tillgång till information i appen ska inte ha några skrivrättigheter.

Kvittenser

Här kan man se vilka dokument en användare har signerat.

Personlig mapp

Här kan man ladda upp filer på en användare. Det är bara användaren själv som ser sina filer och Huvudadministratörer.

HR

Här lagras informationen som användaren anger i Onbordingen.