Ge en medarbetare skrivrättigheter i nyhetsflödet

Senast uppdaterad: 2023-03-17 15:45

Om man vill kan man ställa in att vissa personer ska kunna posta nyheter mot en eller flera grupper i appen. Kanske har man en Transportledare, platschef, eller produktionsledare som ska kunna skriva nyheter till sin egen personal. För att ställa in detta gå till ENVODIUM/Användare/Förnamn Efternamn/Grupper.

• klicka i de grupper personen ska kunna posta nyheter mot under skrivrättigheter
  • spara, klart

Nu har syns knappen + Skapa nytt inlägg i appen för den här medarbetaren och hen kan bara posta mot de grupper man valt under skrivättigheter.